... ώστε να φτάσουν παντού τα μηνύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου
Σητεία

Σήμερα 17 Νοέμβρη 2020, η ΚΟ Λασιθίου πραγματοποίησε συμβολικές αγωνιστικές – εκδηλώσεις σε Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία, ώστε να φτάσουν παντού τα μηνύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, που 47 χρόνια μετά παραμένουν αδικαίωτα, επομένως και επίκαιρα όσο ποτέ.

Τα συνθήματα “Έξω οι ΗΠΑ”, “Έξω το ΝΑΤΟ”, “Ψωμί, παιδεία, ελευθερία” εξακολουθούν να συγκινούν και να κινητοποιούν την μεγάλη πλειοψηφία της νεολαίας και του ελληνικού λαού, που στη σημερινή εποχή δίνουν την μάχη για δουλειά, μόρφωση, υγεία, ενάντια σε μία -διαχρονικά- αντιλαϊκή πολιτική.

... ώστε να φτάσουν παντού τα μηνύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου
Άγιος Νικόλαος

Ο αγώνας για το δίκιο του λαού δεν αναστέλλεται, ούτε μπορεί να απαγορευτεί και οι σημερινές εκδηλώσεις στο Λασίθι και σε όλη την Ελλάδα είναι απάντηση απέναντι στην απαράδεκτη, αντιδημοκρατική, αντισυνταγματική απόφαση της κυβέρνησης που αξιοποιεί την πανδημία για να εμποδιστεί η προβολή των σύγχρονων μηνυμάτων του Πολυτεχνείου, ο αγώνας που στοχεύει στην διασφάλιση της δημόσιας υγείας, στην υπεράσπιση εργασιακών και άλλων λαϊκών δικαιωμάτων. Αυτή η προσπάθεια έπεσε στο κενό και θα συνεχίσει να πέφτει στο κενό.

Το Πολυτεχνείο ζει και θα ζει στον αιώνα τον άπαντα.

... ώστε να φτάσουν παντού τα μηνύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου
Ιεράπετρα

Συγκεκριμένα:

Στον Άγιο Νικόλαο στην κεντρική πλατεία στις 11.00 κατέθεσαν στεφάνια αντιπροσωπείες από την Κομματική Οργάνωση Αγ. Νικολάου.

Στην Ιεράπετρα στην πλατεία Παπαγεωργίου έγινε κατάθεση στεφανιού από αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης Ιεράπετρας.

Στη Σητεία συμβολική αγωνιστική- εκδήλωση έγινε στην κεντρική πλατεία όπου μοιράστηκε ανακοίνωση του Κόμματος.

Γραφείο Τύπου της KO Λασιθίου
17 Νοέμβρη 2020

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos