Αθώος ο Δήμαρχος Ιεράπετρας για την υπόθεση ταφής στο κλειστό κοιμητήριο Καλαμαύκας

Αθώο κήρυξε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λασιθίου τον Δήμαρχο Ιεράπετρας και επικεφαλής της Παράταξης μας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, ο οποίος κατηγορείτο, ύστερα από κατάθεση αναφοράς στον Εισαγγελέα του Επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα», κ. Αργύρη Πανταζή και των Συνεργατών του για ηθική αυτουργία και παράβαση καθήκοντος για την υπόθεση που έχει να κάνει με ταφή στο κλειστό κοιμητήριο της Καλαμαύκας.

Αποδείχθηκε από την ίδια τη δικαιοσύνη ότι όσοι μιλούσαν για «μακάβριο έγκλημα» κατηγορώντας χωρίς στοιχεία τον κ. Καλαντζάκη είχαν άδικο. Αποδείχθηκε ότι αναίτια, δίχως αποδείξεις και για λόγους εντυπώσεων και προβολής  η παράταξη του κ. Πανταζή και ο ίδιος προσωπικά προσπάθησαν να διαβάλλουν για πολλοστή φορά το πρόσωπο και την πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση του Επικεφαλής μας. Εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε στην πορεία τους προς τα κάτω.

Η Δημοτική Παράταξη «Ιεράπετρα Νέα Πορεία» και η Δημοτική Αρχή θα κάνουν από την πλευρά τους αυτό που γνωρίζουν καλύτερα και γι΄ αυτό που τους ψήφισε ο λαός της Ιεράπετρας. Θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας. Εσάς, κ. Πανταζή, σας αφήνουμε στην κρίση του κόσμου για τον τρόπο με τον οποίο αντιπολιτεύεστε και για τα άνευ λόγου προβλήματα που δημιουργείτε στην κοινωνία της Ιεράπετρας.

 Ως «Ιεράπετρα Νέα Πορεία» ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε και μας στηρίζει όλο αυτό το διάστημα και δεν πίστεψε τις αβάσιμες κατηγορίες που χρέωναν στον Επικεφαλής της Παράταξής μας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη.

                                                                                                              Η  Δημοτική Παράταξη

                                                                                                              Ιεράπετρα Νέα Πορεία

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos