Ακροάσεις, μικτής, παιδικής χορωδίας Αγίου Νικολάου

Την Δευτέρα 03/10/2022 και ώρα 19:00-21:00, στο Κινηματοθέατρο REX, θα πραγματοποιηθούν ακροάσεις για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της μικτής χορωδίας του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Οι ακροάσεις αφορούν άνδρες και γυναίκες, 18-60 ετών, που αγαπούν το χορωδιακό τραγούδι και επιθυμούν να εκφραστούν μέσα από αυτό. Το ρεπερτόριο της χορωδίας περιλαμβάνει τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών (Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Γ. Μαρκόπουλου, Στ. Ξαρχάκου, Χρ. Λεοντή κ.α.), σύγχρονα ελληνικά και ξένα τραγούδια, μουσική από τον διεθνή κινηματογράφο αλλά και χορωδιακά έργα κλασικής μουσικής.

Οι μουσικές γνώσεις και η χορωδιακή εμπειρία είναι επιθυμητές αλλά δεν αποτελούν προϋπόθεση.

Σας περιμένουμε!!

Την Δευτέρα 03.10.2022 θα πραγματοποιηθούν ακροάσεις για παιδιά, ηλικίας 7-12 ετών, που θα ήθελαν να συμμετέχουν στην Παιδική Χορωδία του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Το ρεπερτόριο της χορωδίας περιλαμβάνει σύγχρονα και παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια, τραγούδια από κινηματογραφικές και θεατρικές παραστάσεις, κλασική μουσική κ.α., ενώ στις δράσεις της περιέχονται συναυλίες, μουσικές συνεργασίες και ταξίδια, με κεντρικό πάντοτε γεγονός την συμμετοχή στην πρόβα. Οι μουσικές γνώσεις είναι επιθυμητές, αλλά δεν αποτελούν προϋπόθεση.

Οι ακροάσεις θα γίνουν στο Κινηματοθέατρο REX από τις 17:30 έως τις 19:00

Σας περιμένουμε!!! 

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:

6936785430 (Μανώλης Κανακάκης – μαέστρος)

6906607745 (Πόπη Μαλλιαρόζη – πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Χορωδίας)

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos