Εθελοντική αιμοδοσία στο Domes of Elounda
οικογένεια Σπανού με δημοτική αρχή

Σε μια υπέρτατη κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προχώρησαν οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Domes of Elounda Autograph Collection & Elounda Blu, του γνωστού καρδιοχειρούργου και ξενοδόχου κ. Παναγιώτη Σπανού, πραγματοποιώντας το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, επιθυμώντας με την πράξη τους αυτή να στηρίξουν τον συνάνθρωπο τους, αλλά και να εκφράσουν έμπρακτα στον εργοδότη τους τις ευχαριστίες τους, για την πολύχρονη στήριξη που τους παρέχει.

Δεδομένης της συνολικής προσφοράς της οικογένειας Σπανού στον Τουρισμό και συνολικά στον τόπο, αλλά και της πρόσφατης στήριξης των ιδίων αλλά και των εργαζομένων των ξενοδοχείων στο πρόγραμμα εμβολιασμού, τόσο ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, όσο και οι Αντιδήμαρχοι κ. Ευαγγελία Φανουράκη και κ. Μανόλης Λεμπίδης που παρευρέθηκαν στην δράση που αναλήφθηκε ευχαρίστησαν τους εργαζομένους, ενώ ο Δήμαρχος απονέμοντας στον κ. Σπανό, αναμνηστικό άγαλμα – αντίγραφο της αρπαγής της Ευρώπης, έργο των Αδελφών Σωτηριάδη – δήλωσε : “

Ο κ. Σπανός με την σύζυγο του που κατάγεται από την περιοχή, επέλεξαν να επιστρέψουν και να επενδύσουν στον τουρισμό με σεβασμό στον τόπο και στους ανθρώπους. Οι εργαζόμενοι και οι ξενοδόχοι σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίου Νικολάου, προσπαθούμε διαχρονικά να επιλύουμε τα προβλήματα μαζί, βοηθώντας τον τόπο να πάει μπροστά. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι οι επισκέπτες μας, που έρχονται περισσότερα από 30 χρόνια στην ευρύτερη περιοχή, επιβεβαιώνουν ότι οι κυρίως άνθρωποι του τουρισμού, η φιλοξενία και ύστερα το περιβάλλον είναι οι λόγοι για τους οποίους επισκέπτονται για σειρά ετών τον τόπο μας και για το λόγο αυτό σας ευχαριστούμε από καρδιάς”! Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Domes of Elounda Autograph Collection & Elounda Blu, παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου κ. Μανόλης Πεπόνης.

από τον δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos