Ευχαριστήριο του Δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου σε όλους όσους συνέβαλλαν για την αντιμετώπιση των συνεπειών της τελευταίας κακοκαιρίας
ο δήμαρχος οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης

Δημόσια ευχαριστεί ο Δήμαρχος Οροπεδίου Γιάννης Στεφανάκης όλο το προσωπικό, εργατοτεχνικό και διοικητικό του Δήμου, όπως επίσης και το ανθρώπινο δυναμικό των άλλων υπηρεσιών,  που υπερέβαλαν εαυτόν τις τελευταίες ημέρες και συνεχίζουν αδιάκοπα, για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που δημιούργησε η μεγάλη κακοκαιρία με τις σφοδρές χιονοπτώσεις.

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί ιδιαίτερα και ξεχωριστά το προσωπικό του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, που εν μέσω σφοδρών χιονοπτώσεων μετέφεραν φάρμακα και είδη-τρόφιμα πρώτης ανάγκης στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, σε όλο το Δήμο, όπου παρουσιαζόταν ανάγκη.

Ο κ. Στεφανάκης, επισημαίνει ότι για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας, οργανώθηκε για πρώτη φορά 24ωρη συνεργασία-συντονισμός, με τους αιρετούς του Δήμου με κύριο στόχο την προστασία της ανθρώπινης ζωής μέσα σε ένα τόσο ακραίο καιρικό φαινόμενο.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos