Ευχαριστίες για την «Ημέρα Αγάπης» 2022
η πλατεία από ψηλά

Με αφορμή την εκδήλωση «Ημέρα Αγάπης 2022» που διοργανώθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών δήμου Αγίου Νικολάου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμβάλατε στην επιτυχία της με τη συμμετοχή σας στο φιλανθρωπικό παζάρι, το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών και γενικά στην όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα της ημέρας. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις κες. Ελπινίκη Γιατζάκη, Ε. Τζερεμέ και Α. Ρουμπελάκη για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην οργανωτική επιτροπή.

Αρχικά, ευχαριστούμε όλους τους φορείς που συμμετείχαν με πάγκους στο παζάρι της Αγάπης. Συγκεκριμένα, το 1ο, 2ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου, τον Σύλλογο Διδασκόντων του 4ο Νηπιαγωγείου Αγίου Νικολάου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίου Νικολάου, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου, του 1ου Δημοτικού και 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου, το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Αγίου Νικολάου, το 1ο, 2ο και 3ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, το ΕΠΑΛ Νεαπόλεως, Το Εργαστηριακό Κέντρο Νεάπολης – ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου, το 1ο και 2ο ΓΕΛ Αγίου Νικολάου, το ΕΕΕΕΚ Αγίου Νικολάου. Ευχαριστούμε, επίσης, το ΔΙΕΚ Αγίου Νικολάου, τον ΟΚΥΔΑΝ, τον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων & Φίλων Παιδιών με νεοπλασία «Η Ηλιαχτίδα» και τον Σύλλογο Φροντίδας Μητρότητας Παναγία η Παντάνασσα..

Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρούστα, το 1ο Γυμνάσιο και τη ΔΑΕΑΝ για την παραχώρηση και μεταφορά πάγκων και καθισμάτων, την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου καθώς και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου και ιδιαίτερα τον Διοικητή της Τροχαίας, κ. Ζερβάκη, που φρόντισε για την ασφάλεια όλων μας τις ώρες της εκδήλωσης. Θερμές ευχαριστίες στα ΚΔΑΠ «Το Παιχνίδι Αλλιώς», το ΚΔΑΠ «ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» και τη «Χώρα του Παραμυθιού» και την συγγραφέα – νηπιαγωγό Σεβαστή Χατζησσαβίδου που απασχόλησαν δημιουργικά μικρούς και μεγάλους.

Την εκδήλωση παρουσίασαν οι μαθήτριες του 1ου Λυκείου Aθηνά Aναστασίου, Μυρτώ Γαρεφαλάκη, Ίριδα Κουμαρτζή, Εβελίνα Κουτουλάκη, Φέη Μότσου και Bάλια Tσινάρη. Στην εορταστική ατμόσφαιρα της εκδήλωσης συνέβαλαν με τις μελωδίες τους και τον χορό τους τα μαθητικά συγκροτήματα από το 1ο, το 2ο & το 3ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου και 1ου και 2ου ΓΕΛ. Ξεχωριστή νότα προσέδωσε στο όλο εορταστικό κλίμα η Δημοτική Φιλαρμονική η οποία άνοιξε και την Ημέρα Αγάπης, η μουσική ομάδα «Χριστουγεννιάτικα ταλέντα» και οι μαθητές του Ωδείου Τέχνης.

Το ΚΔΑΠ «ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» μας συγκίνησε με τους μικρούς του χορευτές όπως και η χορευτική ομάδα της σχολής Σ. Μαυροφόρου. Οι καθηγητές και οι μαθητές της σχολής Γιαννίκου-Ταμιωλάκη μας ξεσήκωσαν με τους χορευτικούς τους ρυθμούς, ενώ την Ημέρα Αγάπης έκλεισαν με τον πιο ωραίο τρόπο οι χορευτικές ομάδες του Λυκείου Ελληνίδων Αγίου Νικολάου οι οποίες χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΔΑΝ και τον Δήμο Αγίου Νικολάου για τη συνδιοργάνωση, τη γραφίστρια Φανή Μπατζάκη για τον σχεδιασμό της αφίσας και τον Γιάννη Πάγκαλο για την ηχητική κάλυψη. Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας: εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, «Φωνήεν», CNA news αλλά και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς 104,4 και Lato fm 103,3 για την προβολή της εκδήλωσης.

Πάνω από όλους, όμως, ευχαριστούμε τους μαθητές του Δήμου μας, τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, τις Διευθύνσεις των σχολείων του δήμου μας που μας τίμησαν για μια ακόμη χρονιά με την παρουσία τους και ενίσχυσαν τον κουμπαρά της Αγάπης δίνοντάς ιδιαίτερο νόημα στο μήνυμα μας «ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ». Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων δικαιώθηκε για την απόφαση του να αναλάβει για πρώτη φορά μία τόσο σημαντική και απαιτητική διοργάνωση, ζητά συγνώμη για όποια λάθη και παραλείψεις και υπόσχεται ότι την επόμενη φορά θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Η συνάντηση της επιτροπής διαχείρισης του κουμπαρά της Αγάπης θα γίνει τον Ιανουάριο ώστε να γίνει ενημέρωση και να συζητηθούν προτάσεις για τη διάθεση του ποσού που συγκεντρώθηκε.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών δήμου Αγίου Νικολάου σας εύχεται

Καλές Γιορτές!!!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos