να τους υποδεχόμαστε και να τους τιμάμε “ως φίλους” τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες

“Τους καλύτερους πρεσβευτές και διαφημιστές του Αγίου Νικολάου, αποτελούν πλέον οι δεκάδες φίλοι και επισκέπτες , που αγαπούν τον τόπο ο καθένας για τον δικό του ξεχωριστό λόγο, όχι μόνο για τον ήλιο και την θάλασσα, τον πολιτισμό, την παράδοση και τον τρόπο ζωής αλλά κυρίως για τους κατοίκους του που με το πέρασμα του χρόνου έχουν δημιουργήσει μαζί τους ισχυρούς δεσμούς”.

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την βράβευση του κ. William Magee από την Αγγλία ο οποίος επισκέπτεται τον Άγιο Νικόλαο ήδη από την δεκαετία του ΄80.

 Ο κ. Ζερβός, αφού συνομίλησε με τον  κ. Magge εξέφρασε τις ευχαριστίες της Δημοτικής Αρχής για την αγάπη που έμπρακτα αποδεικνύει στον τόπο και τους ανθρώπους του.

Προσφέροντας του το φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου, αναφερόμενος στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, τόνισε ότι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτούς, είναι να τους υποδεχόμαστε και να τους τιμάμε “ως φίλους”, αφού οι ίδιοι αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του τόπου, όχι μόνο στην χώρα μας αλλά και στον κόσμο ολόκληρο.

Τον κ. Magee συνόδευσε στο Δημαρχείο ο κ. Νίκος Καλιωράκης.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos