ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου για την 25η Μαρτίου

Αντίστροφη μέτρηση για την 25η Μαρτίου, με τον εορτασμό να είναι φέτος διαφορετικός, όχι μόνο λόγω της πανδημίας, αλλά και με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

 Ο εορτασμός θα γίνει με λιτό τρόπο χωρίς την παρουσία κόσμου, λόγω των υγειονομικών μέτρων που λαμβάνονται, ενώ όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, η επέτειος αυτή, πραγματοποιείται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την χώρα μας και για τον κόσμο ολόκληρο, λόγω της πανδημίας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση στα Δημοτικά Διαμερίσματα δεν θα γίνουν καταθέσεις στεφάνων – μόνο στην έδρα του Δήμου – ακολουθώντας το πρόγραμμα που εξέδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, ενώ οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί (Δοξολογία, επιμνημόσυνη Δέηση, κατάθεση στεφάνων), θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα ισχύοντα , με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

Σε σχετική δήλωση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός τόνισε : “Ελπίζουμε, να μας δοθεί η δυνατότητα την χρονιά που ακολουθεί, να τιμήσουμε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν για την ελευθερία με το όνειρο μιας καλύτερης Ελλάδας, στην προσπάθεια μας, να συντηρήσουμε την ιστορική μνήμη και να διασώσουμε την συλλογική μας κληρονομιά”.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos