Παιδικό  κυνήγι  χαμένου  θησαυρού  Ιεράπετρας
ομάδες

Με μεγάλη επιτυχία και με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε το 7ο παιδικό Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού 2023 του Δήμου Ιεράπετρας. 50 ομάδες 400 παιδιά, ξεχύθηκαν απ την πλατεία στο Τζαμί στην Παλιά Πόλη και έζησαν το “Ταξίδι του Οδυσσέα”.

“Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να ‘ναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις, συγκινήσεις το πνεύμα και το σώμα σου να αγγίζει.”

Σκοπός, να μάθουμε  Ιστορία και την Πόλη μας.

Μέσα απο το παιχνίδι μαθήματα ζωής, που θα τα συντροφεύουν στο μέλλον.

Νικήτρια ομάδα οι “Τρέχα Γύρευε” του 2ου Δημ. Σχ. που αφού πέρασαν Τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπας, τον θυμωμένο Ποσειδώνα , έφτασαν πολύ γρήγορα στην Ιθάκη τους.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς τους.

Ο Δήμος και το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ στηρίζει την διοργάνωση τα τελευταία χρόνια που μαζί με τις εθελοντικές ομάδες έχουν “ανεβάσει” τον πήχη του παιχνιδιού.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε για την άψογη  οργάνωση του παιχνιδιού:

τον Ερυθρό Σταυρό, το τμήμα Σ.Ε.Ο. Οδηγών, τους Πρόσκοπους σύστημα Ιεράπετρας,  το Νέο Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράπετρας, τους “Μελίτακες” τη διοργανώτρια ομάδα του Κυνηγιού των ενηλίκων, την κ.Σύλβια Γιάνοφσκα και την κ. Έλλη-Κούλα Καββουσανάκη για την κατασκευή των μεταλλίων και των αναμνηστικών σε κάθε παιδί, την κ.Γεωργία Λαμπράκη εκπαιδευτικό, το Καφέ-Μιχελάρος, το τυπογραφείο του κ. Σκοκάκη και την φρουτεμπορική Ζαμπετάκης.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ είναι για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν με χαρά, όρεξη για δράση και παιχνίδι !!!!

Όπως  επίσης  και τους γονείς  που αφιέρωσαν τον χρόνο τους και χάρηκαν μαζί με τα παιδιά τους το Κυνήγι, αλλά και για την  ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης μας!!

Τα παιδιά ανυπομονούν ήδη για το 8ο Κυνήγι του χρόνου !!!

Εύχομαι παιδιά και γονείς να φτάνουν πάντα στους στόχους τους, με καλό και δίκαιο αγώνα, με συνοδοιπόρους την δικαιοσύνη και την εργατικότητα.

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.» Ιεράπετρας

Σακαδάκη Μαρία

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos