Παραιτήθηκε ο Παύλος Μπαριτάκης για να πολιτευτεί
ο Παύλος Μπαριτάκης, παραδίδοντας στον Περιφερειάρχη τη παραίτηση….

Την παραίτηση του από την Προεδρία του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης προκειμένου να είναι υποψήφιος Βουλευτής στις ερχόμενες Εθνικές εκλογές υπέβαλε σήμερα στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ο εκλεγμένος Πρόεδρος Παύλος Μπαριτάκης. Η παραίτησή του κ. Μπαριτάκη υποβλήθηκε εγγράφως σε προσωπική  συνάντηση που είχε σήμερα με τον Περιφερειάρχη, τον  οποίο και ευχαρίστησε για την τιμή, την εμπιστοσύνη και την στήριξη στο πρόσωπό του.

Από την πλευρά του ο κ. Αρναουτάκης ευχαρίστησε τον κ. Μπαριτάκη για την καλή συνεργασία και την επιτυχή λειτουργία του Περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης σε πνεύμα ενότητας, συγκρητισμού με στόχο την εκπλήρωση του κοινού στόχου που είναι η αναπτυξιακή πορεία και προοπτική  του τόπου μας προς όφελος των κατοίκων της.

Επίσης στην επιστολή παραίτησης του ο Παύλος Μπαριτάκης ευχαριστεί θερμά παράλληλα με τον Περιφερειάρχη και τα μέλη του Περιφερειακού συμβουλίου επισημαίνοντας στην έγγραφη επιστολή του, πως: «ούτε το Σύνταγμα ούτε η νομοθεσία θέτει ασυμβίβαστο  ως προς την υποψηφιότητά μου και η παραίτηση μου  αποτελεί προσωπική απόφαση ηθικής τάξης και αρχών που διέπουν τον χαρακτήρα μου».

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos