προκήρυξη 1ου καλλιτεχνικού διαγωνισμού «Χριστούγεννα στον τόπο μου»

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Αγίου Νικολάου ανακοινώνει την προκήρυξη του 1ου καλλιτεχνικού διαγωνισμού με θέμα : «Χριστούγεννα στον τόπο μου», καλώντας τα παιδιά των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων, ΕΠΑΛ και των εκπαιδευτικών δομών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ευρύτερου Δήμου να φιλοτεχνήσουν έργα τέχνης και να δημιουργήσουν μουσικές συνθέσεις με το μοναδικό τρόπο που εκείνα ξέρουν.

Από κάθε κατηγορία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα αναδειχθούν πέντε νικητές (σύνολο 20) ενώ από την δευτεροβάθμια έξι νικητές. Όλες οι συμμετοχές της ειδικής αγωγής θα βραβευθούν εξίσου. Οι κριτικές επιτροπές ανά κατηγορία (ζωγραφική – μαντινάδα) θα αποτελούνται από καταξιωμένους καλλιτέχνες του τόπου μας. Η τελετή βράβευσης θα λάβει χώρα την Πέμπτη 22/12 και ώρα 18:00 στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Αγίου Νικολάου (πεζόδρομος).

Οι όροι συμμετοχής του διαγωνισμού θα αποσταλούν στις Διευθύνσεις των σχολείων και θα κοινοποιηθούν με νέα ανακοίνωση.

Ευχαριστούμε θερμά τον ΠΑΟΔΑΝ για την παραχώρηση της Δημοτικής Πινακοθήκης και την τεχνική υποστήριξη καθώς και την κα. Ράνια Αφεντούλη για τον σχεδιασμό του λογοτύπου του 1ου Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6982095285, Κρητσωτάκη -Δρακωνάκη Ιωάννα.      

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos