Σε παγκόσμιο συνέδριο τουρισμού οι επιπτώσεις του covid στον τουρισμό της Spinalonga

Σε παγκόσμιο συνέδριο τουρισμού θα παρουσιάσει η φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του ΕΛΜΕΠΑ, Μαρία Στυλιανή Διβριώτη, την έρευνα της πτυχιακής της με θέμα «Οι επιπτώσεις του covid στις επιχειρήσεις που συνδέονται με την Spinalonga.

H τελειόφοιτη φοιτήτρια ολοκλήρωσε μια πολύμηνη έρευνα στο πλαίσιο της πτυχιακής της εργασίας με επιβλέποντα τον Δρ. Γεώργιο Τριανταφύλλου, όπου ερεύνησε εις βάθος τις συνέπειες του covid, εστιάζοντας όμως στις επιχειρήσεις της Ελούντας. Η πτυχιακή της αξιολογήθηκε με «Άριστα» και στη συνέχεια προτάθηκε από τον επιβλέποντά της, να υποβληθεί ως paper σε Παγκόσμιο Συνέδριο Τουρισμού.

Σε παγκόσμιο συνέδριο τουρισμού οι επιπτώσεις του covid στον τουρισμό της Spinalonga
η επιστολή αποδοχή για τη παρουσίαση

Η έρευνα (paper) αποστάλθηκε στους διοργανωτές του συνεδρίου, όπου επιτροπή (blind reviewers) αξιολόγησε την μελέτη της κυρίας Διβριώτη και την έκριναν ομόφωνα άξια για να παρουσιαστεί στο συνέδριό τους.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Χε του Βιετνάμ στις 15 και 16 Μαρτίου 2022 σε συνεργασία των τοπικών Πανεπιστημίων και του  Τεχνολογικού Πανεπιστημίου του Δουβλίνου  (TU DUBLIN), όπου η φοιτήτρια θα παρουσιάσει ενώπιον των συνέδρων τα πορίσματα της έρευνάς της. Η Μαρία Στέλλα Διβριώτη ως κάτοικος Ελούντας, έδωσε όλες τις δυνάμεις της ώστε να σκιαγραφήσει το οικονομικό αποτύπωμα του covid, να συμβάλει με ουσιαστικές προτάσεις και να κάνει ακόμα πιο γνωστό τον τόπο της στην ανατολική Ασία.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos