Στον ορίζοντα, ανατέλλει μια καινούργια χρονιά, Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα Δημάρχου Αγίου Νικολάου
ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός

Αγαπητοί συνδημότες, αποχαιρετούμε μια ακόμη ιδιαίτερα δύσκολη – λόγω υγειονομικής κρίσης χρονιά – η οποία επέβαλε νέους τρόπους στην καθημερινότητα και στην ζωή μας.

Η χρονιά που πέρασε, χαρακτηρίστηκε από την πανδημία. Όμως το γεγονός αυτό, δεν ήταν ικανό ν΄ αναστείλει τις δραστηριότητες μας, αφού με αποφασιστικότητα και σωστό προγραμματισμό προχωρήσαμε στις ενέργειες εκείνες που θωράκισαν τον Δήμο οικονομικά, προασπίζοντας παράλληλα τη Δημόσια Υγεία, δημιουργώντας ισχυρό δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βελτιώνοντας δομές και υπηρεσίες, θέτοντας στέρεες βάσεις για ολοκλήρωση, χρηματοδότηση και εκτέλεση νέων έργων που αγκαλιάζουν ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων αναγκών.

Στον ορίζοντα, ανατέλλει μια καινούργια χρονιά και μαζί της ξεδιπλώνεται η ελπίδα, η προσδοκία και η προσμονή για θετικές αλλαγές.

Με σύνεση, προγραμματισμό και μεθοδικές κινήσεις, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου, προχωράμε με γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου.

Το 2022, ευχόμαστε να σημάνει το τέλος της πανδημίας και να γίνει μια χρονιά δημιουργίας, ανάπτυξης και προόδου για ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, με οραματική στόχευση, σωστή ιεράρχηση προτεραιοτήτων και με καθημερινή συστηματική δουλειά, θα είναι και το 2022 στη  πρώτη γραμμή της μεγάλης προσπάθειας που έχει αναληφθεί για τον τόπο και το μέλλον του.

Καλή Χρονιά σε όλους!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos