Συνάντηση Δημάρχου με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας
Βασικός στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η προστασία του νοσοκομείου και η συνεχής εξέλιξη και αναβάθμισή του

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, της Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, κας Γεωργίας Κατερίνα, του Αντιπροέδρου, κ. Δημήτριου Βλασσάκη, της Γραμματέως, κας Καλλιόπης Μαυράκη και του Τακτικού Μέλους, κας Μαρκέλλας Χατζηπαυλίδου, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση σχετικά με την επιστολή του Συλλόγου που είδε το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και τα όσα καταγγέλλονται στο συγκεκριμένο έγγραφο.

Κατόπιν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής: «Ο Σύλλογος εξέφρασε την έντονη ανησυχία  των εργαζομένων για τη σωρεία προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο τους τελευταίους μήνες και τις δυσμενείς συνθήκες κάτω από τις οποίες επιτελούν το λειτούργημά τους. 

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους  και είμαστε σε αναμονή της επικείμενης συνάντησης με τη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, κας Ελένης Μπουρμπουδάκη και του Διοικητή των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων, κ. Εμμανουήλ Ανδρεαδάκη, προκειμένου να υπάρξει ενδελεχής συζήτηση και εύρεση οριστικής λύσης προς το συμφέρον του νοσοκομείου. 

Βασικός στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η προστασία του νοσοκομείου και η συνεχής εξέλιξη και αναβάθμισή του. 

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos