Χειμερινή ανάβαση στο Σπαθί από τον ΕΟΣ Λασιθίου

Ο Ε.Ο.Σ. Λασιθίου διοργανώνει για τα μέλη του την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 χειμερινή ανάβαση στο Σπαθί, την ψηλότερη κορυφή της Δίκτης στα 2148μ. Η διαδρομή θα ξεκινήσει από το οροπέδιο Λιμνάκαρο και θα διαρκέσει περίπου 8 ώρες μαζί με την επιστροφή. Εντυπωσιακή χειμερινή εξόρμηση, που αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά και τις τελευταίες χιονοπτώσεις στα βουνά της Δίκτης , απευθύνεται σε μέλη με εμπειρία σε εξορμήσεις χειμερινού βουνού, με καλές γνώσεις στην χρήση κραμπόν και πιολέ, αλλά και με καλή φυσική κατάσταση.

-Βαθμός Δυσκολίας: 4

-Ώρες διαδρομής: 8

-ΑΡΧΗΓΟΙ : Λουκάκης Ανδρέας – Σπυριδάκης Γιάννης  

-Το ραντεβού στις 06:30 στο Οροπέδιο Λιμνάκαρο, για συμμετέχοντες από Οροπέδιο και Ηράκλειο, ενώ η αναχώρηση από Άγιο Νικόλαο στις 5:00 το πρωί της Κυριακής μπροστά από τον Λασιθιώτικο φούρνο στον κόμβο Ξηροκάμπου.

-Απαραίτητος εξοπλισμός : Ρουχισμός πλήρης αδιάβροχος,  χειμερινός εξοπλισμός ημερήσιας εξόρμησης, κραμπόν, πιολέ, μποντριέ, ανάλογες ορειβατικές μπότες άκαμπτες  (για χρήση κραμπόν), γυαλιά, αντηλιακό, νερό,σνάκ .

 -Οι μετακινήσεις από και προς το Λασίθι θα γίνουν με δικά μας μέσα (4 άτομα εντός του αυτοκινήτου) . 

-Δηλώσεις συμμετοχής (υποχρεωτικά)  μέχρι Παρασκευή βράδυ 18/03/2022 στο τηλέφωνο : 6948040401 & 6972667591

-ΠΡΟΣΟΧΗ : ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ RAPID TEST H ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ  (SELF TEST)  ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

-Η εξόρμηση θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες  ισχύουν για τα αθλητικά σωματεία με στόχο την μείωση της διασποράς του κορωνοιού. Κάθε συμμετέχων/ουσα θα πρέπει να έχει μαζί του/της μάσκα αντισηπτικό και κατά την πεζοπορία θα κρατά τις απαραίτητες αποστάσεις και θα εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας βάση οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

ΕΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos