10 χρόνια βιβλιοθήκη "Μανώλης Φουντουλάκης"

Αγαπημένοι Φίλοι της Βιβλιοθήκης «Μανώλης Φουντουλάκης», σε λίγες μέρες η ΒΜΦ μας συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής.
 

Ξεκίνησε το ταξίδι της στις 28 Νοεμβρίου του 2010. Ιδρυτές η κόρη του Μανώλη Λεοντίνη και τα ανήψια του Γιώργος, Μαρίνα, Κώστας και Κωστής. Σήμερα, 10 ολόκληρα χρόνια μετά, συνεχίζει δυναμικά με όνειρα και σχέδια και αγάπη.

Οι υγειονομικές συνθήκες και οι πρωτοφανείς περιορισμοί που ζούμε δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε εκείνο το ξέφρενο πάρτυ γενεθλίων που ονειρευόμασταν, όμως η ζωή τρυπώνει παντού, «ο νους μας είναι αληταριό, πάντα θα δραπετεύει», η γνώση δεν μπαίνει σε καραντίνα, ταξιδεύει, τα βιβλία πετάνε και μας ενώνουν. Κι εμείς ζούμε το κακό 2020 όπως ήρθε, προσέχουμε,  ακολουθούμε την τεχνολογία και προσαρμοζόμαστε.

Οργανώνουμε λοιπόν τα 10α Διαδικτυακά μας Γενέθλια  on line, στις 28 Νοεμβρίου 2020 ώρα 6-7 μμ και σας προσκαλούμε:   

 https://meet.google.com/pxj-tgof-rpm

Σας καλούμε να πατήσουμε όλοι μαζί  ένα κουμπί και να σμίξουμε, να θυμηθούμε μία προς μία τις χρονιές που πέρασαν, τις στιγμές, τις δράσεις, τις συγκινήσεις, τις εικόνες, τα χρώματα, τις μυρωδιές, τους ήχους. Από τον Julien Grivel και το ΙΜΤΙΙΕ του 2011 στον Fred Boissonas του 2012 και την Πηνελόπη Ghandi του 2013, τον Disney του 2014 και την Imperia του 2016, το Κανάλι του 2017, αγαπημένους συγγραφείς δέκα καλοκαιριών και δέκα χειμώνων, τους μικρούς Φίλους μας και τα βιβλιοδώρα τους, την ανταλλακτική μας βιβλιοθήκη και τα φωτισμένα ράφια του Δημοτικού της Ελούντας, την παντοτινή Φίλη Victoria Hislop και τον αειθαλή επίτιμο Πρόεδρό μας Julien Grivel.

Να αισθανθούμε την παρουσία του θείου Μανώλη και να πάρουμε δύναμη από τη δύναμή του, αμείωτη 10 χρόνια τώρα. Να τον διαβεβαιώσουμε ότι ακολουθήσαμε και με το παραπάνω την ευχή που μας άφησε : Να αγαπιέστε!    

Μέχρι τότε θα βρισκόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας .

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ελένη Παπαρίζου – Κατερίνα Ασανάκη – Μαριαλένα Μαυρικάκη – Άγγελος Παπαρίζος – Μανόλης Κ. Μαυρικάκης – Ήρια Ασανάκη – Έλενα Κ. Μαυρικάκη

ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Γιώργος Μαυρικάκης – Μαρίνα Φουντουλάκη – Κώστας Φουντουλάκης – Κωστής Μαυρικάκη

Συνδεθείτε
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos