5ο Σεμινάριο Ενδοσχολικής Επιμόρφωσης με θέμα: «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση»
από το σεμινάριο

Την Τετάρτη 10-04-2024 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα υπολογιστών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου Σεμινάριο με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση».

Το σεμινάριο διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Ενδοσχολικής Επιμόρφωσης και απευθυνόταν στους εκπαιδευτικούς του 1ου και του 2ου Δ.Σ. Αγίου Νικολάου. Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο Διευθυντής του 2ου Δ.Σ. Αγίου Νικολάου, κ. Μαθιουδάκης Ιωάννης και ο εκπαιδευτικός του 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου, κ. Κατρινάκης Κωνσταντίνος.

Οι εισηγητές ανέπτυξαν θέματα σχετικά με: α) την εισαγωγή της Τεχνητής Νοημοσύνης (A.I.: Artificial Inteligence) στη ζωή μας, β) τους ραγδαίους ρυθμούς εξέλιξής της, γ) την ποικιλία των εφαρμογών της, δ) τους διάφορους τρόπους χρήσης της στην εκπαίδευση μέσα από συγκεκριμένα προγράμματα.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Μαθιουδάκη Ιωάννη και τον κ. Κατρινάκη Κωνσταντίνο για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα των εκπαιδευτικών και των δύο σχολείων για επιμόρφωση σε θέματα Τεχνητής Νοημοσύνης καθώς και για τις εξαιρετικές εισηγήσεις τους, οι οποίες κέντρισαν το ενδιαφέρον όλων των συμμετεχόντων.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos