Αύξηση Τάσης στην Β’ Πλωτή της Μαρίνας Αγίου Νικολάου: Αποκατάσταση Ζημιών και Επικοινωνία με τους Πελάτες

Την προηγούμενη ημέρα, σημειώθηκε αυξομείωση τάσης στην Β’ Πλωτή της Μαρίνας Αγίου Νικολάου. Λόγω αυτού του ανεξάρτητου και τυχαίου περιστατικού, προέκυψαν βλάβες σε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό σκαφών που υπάρχουν στην συγκεκριμένη πλωτή.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους επισκέπτες μας, ότι η ζημιά αποκαταστάθηκε αμέσως μετά, με την ολοκλήρωση των εργασιών χθες το απόγευμα, περίπου στις 6:30μμ. Αμέσως μετά το περιστατικό, ξεκίνησε και η καταγραφή των βλαβών, καθώς εκτιμάται ότι περίπου 10 σκάφη επηρεάστηκαν από αυτό.

Είμαστε σε θέση να διασφαλίσουμε την πρόληψη παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στην παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών και για αυτό τον λόγο, έχουμε ήδη ξεκινήσει την επικοινωνία με τους εμπλεκόμενους πελάτες μας για την αποκατάσταση των ζημιών τους.

Η ΔΑΕΑΝ θα παραμείνει στη διάθεση των πελατών της και θα διασφαλίσει την ενημέρωση για τις περαιτέρω εξελίξεις. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.ΦΑΡΣΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Πρόεδρος ΔΑΕΑΝ

ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ.Α.Ε.Α.Ν

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: