Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28/1/2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Άγιο Νικόλαο, η εξόδιος ακολουθία της Νάντιας Καπετανάκη, συζύγου εν ζωή του αείμνηστου Δημάρχου Αγίου Νικολάου Ρούσου Καπετανάκη.

Στον επικήδειο λόγο του, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης ανέφερε:

«Χαιρετούμε σήμερα την αγαπημένη σ’ όλη την πόλη και στον δήμο μας, Νάντια Καπετανάκη.

Παρίσταμαι σήμερα εδώ, στην εξόδιο ακολουθία, όχι μόνο ως θεσμικός εκπρόσωπος αλλά και ως οικογενειακός φίλος.

Έχουμε ακούσει πολλές φορές να λέγεται, ότι πίσω από έναν σημαντικό άνδρα, βρίσκεται μια σημαντική γυναίκα. Αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό και βρίσκει εφαρμογή, στην εκλιπούσα που αποχαιρετούμε σήμερα, με τις ευχές τις Εκκλησίας στην αιώνια ζωή και στην Ανάσταση του Κυρίου μας.

Στην προσωπική επαφή που είχα, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια με την Νάντια Καπετανάκη, διαπίστωσα ότι ήταν ένας ιδιαίτερα δοτικός άνθρωπος, που αγαπούσε τα παιδιά της την Χρυσάνθη, τον Απόστολο, την Ναταλία και τα εγγόνια της και αυτή η ψυχική επαφή δεν θα χαθεί ποτέ.

Επίσης θέλω να τονίσω ότι το ήθος που είχε ο αγαπητός σύζυγος της – ο αείμνηστος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Ρούσσος Καπετανάκης -εδραιώθηκε στην οικογένεια του, αφήνοντας ένα ισχυρό αποτύπωμα στην ταυτότητα της πόλης του Αγίου Νικολάου και όλου του Δήμου. Αυτό μας εμπνέει, μας δίνει δύναμη και ένα παράδειγμα συνέχειας από εκείνη την εποχή και μέχρι σήμερα, για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας.

Ας είναι αιωνία η μνήμη της!».

Να σημειώσουμε ότι Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, μετά το άγγελμα του θανάτου της Νάντιας Καπετανάκη, προχώρησε στην έκδοση συλλυπητηρίου, που θα επιδοθεί στους οικείους της.

από τον δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos