Αποτελέσματα εκλογών Ορειβατικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Ορειβατικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου κι Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη διετία.

Μετά το πέρας της διαδικασίας έγινε η συγκρότηση σε σώμα με προσπάθεια για ανανέωση των μελών – δικαιούνται  οι παλιότεροι μια ανάπαυλα κι οι νεότεροι να δοκιμάσουν στην πράξη τις ιδέες τους – δουλεύοντας πάντα όλοι μαζί κι αφιλοκερδώς για το καλό του Συλλόγου και με στόχο το περπάτημα στην ελληνική φύση κάθε Κυριακή!!! Έχουμε και λέμε λοιπόν:

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

Πρόεδρος: Παναγιώτης Ευδαίμων

Αντιπρόεδρος: Γιώργος Αρναουτάκης

Γραμματέας: Μαρία Μετζογιαννάκη

Ταμίας: Γιάννης Πάγκαλος

Μέλος: Σοφία Σιδηροπούλου

Αναπληρωματικά μέλη: Γιάννης Ψαλλιδάκης και Ray Groves

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

Πρόεδρος: Μαρία Κουφάκη

Γραμματέας: Χαρά Κουκουράκη

Μέλος: Τασούλα Περάκη

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών, όσους είχαν τη διάθεση και τα …κότσια να δηλώσουν υποψήφιοι, όλους όσους άφησαν τη βόλτα τους σαββατιάτικα, για να περάσουν απ’ τα Γραφεία του Συλλόγου να ψηφίσουν.

Επίσης οφείλουμε ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στον απερχόμενο, επί σειρά ετών Πρόεδρο μας, Λεωνίδα Κλώντζα, απ’ τα αρχαιότερα και ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, που μας μετάδωσε την αγάπη του για το βουνό και την πεζοπορία!!! Ευχόμαστε στα μέλη του νέου Δ.Σ. ‘Καλή θητεία’ και ….τα λόγια είναι περιττά, θα τα πούμε με νέες εξορμήσεις στα βουνά και τα φαράγγια μας!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: