Διακοπή ρεύματος, απάνω Μεραμπέλλο
Νεάπολη

Από τον ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Αγίου Νικολάου ανακοινώνεται ότι λόγω απαιτήσεων τεχνικών εργασιών στα δίκτυα του, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την:

Ημέρα Πέμπτη 24/08/2023 από ώρα 15:30 έως 17:30 στις περιοχές:

Αλευρικό, Νικηθιανό, Χουμεριάκο, Νεάπολη, Κουρούνες, Σταυρός Νεαπόλεως, Ξηρολίμνη, Πέτρος, Περάμπελα, Νοφαλιάς, Φινοκαλιάς, Περονίδες, Μακρυγέννησα, Δίλακκος, Αμυγδαλιά, Σούβλος, Ρωμανός, Λιθόμαντρα, Βιγλί, Νίσπητας, Βουλισμένη, Λατσίδα, Μίλατος, Καλαρίτης, Κουνάλι, Τσαμπί, Ανώγεια, Βραχάσι, Σεληνάρι, Σίσι, Επάνω Σίσι, Βοθυλιά και Τάρμαρος.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να πραγματοποιηθεί και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την πιο πάνω ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos