Ευχαριστίες για τη Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας της Τράπεζας Αίματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κριτσάς
μερικοί από τους αιμοδότες

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλες και όλους εσάς που συμμετείχατε και υποστηρίξατε την εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κριτσάς, και η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου στην Κριτσά. Η προσφορά σας έχει ανεκτίμητη αξία και αποτελεί παράδειγμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Χάρη σε αυτήν, συλλέξαμε σημαντικό αριθμό μονάδων αίματος, ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου.

Ειδική αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στον Κίμωνα Γ. Κουτουλάκη για τη σημαντική του συμβολή στη διοργάνωση και στο προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας Αγίου Νικολάου για τη συμμετοχή τους. Συγκεκριμένα στον ιατρό συγχωριανό μας Μιχάλη Διαλυνά, στην προϊσταμένη Δέσποινα Παγκάλου και νοσηλεύτρια Δέσποινα Χαβάκη, καθώς και τους οδηγούς Σπύρο Δαβράδου και Βασίλη Σταριανουδάκη.

Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε την κα Καλλιόπη Αλέξη για τη χρηματική της δωρεά στην Τράπεζα Αίματος του συλλόγου και την κα Ειρήνη Επιτροπάκη για τα κουμπάνια που προσέφερε κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας.

Ευελπιστούμε να σας δούμε και πάλι στην επόμενη εθελοντική αιμοδοσία. Σας ευχαριστούμε!

Πολιτιστικός Σύλλογος Κριτσάς

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos