Στο χώρο εκδηλώσεων του 2ου γυμνασίου Αγίου Νικολάου το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου 2024 σε ένα κλίμα ευχάριστο και θερμό, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με το νεοεκλεγέν 15μελές του σχολείου.

Ήταν μια εκδήλωση που μας έκανε όλους να αισθανθούμε όμορφα αφού βρεθήκαμε στον χώρο του σχολείου γονείς και παιδιά με την παρουσία του υποδιευθυντή κ. Δημήτρη Φουρνιώτη.

Ανταλλάξαμε απόψεις, συζητήσαμε για μελλοντικές δράσεις που θα γίνουν πάντα με γνώμονα τις σκέψεις και τα θέλω των παιδιών. Εμείς συνοδοιπόροι για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον πατέρα Γεώργιο Τζάβλα που και φέτος με χαρά δέχτηκε την πρόσκληση μας και ευλόγησε την Βασιλόπιτα. Την ταμία του Συλλόγου μας Τούλα Σγουρού  για την προσφορά της πίτας, τους χορηγούς των δωροεπιταγών για τα δύο φλουριά, ’’Σούπερ Μάρκετ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ-ΜΗΝΑΔΑΚΗΣ, την εταιρεία “BIOAROMA’’ και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχή μας, με το καλό και του χρόνου.

Καλή Χρονιά με υγεία .!!

Print Friendly, PDF & Email