έκοψε την πίτα της η Δημοτική Ενότητα Νεάπολης
ο Δημήτρης Γαλανάκης κόβει τη πίτα ενώπιον του μητροπολίτη Πέτρας και του δημάρχου Αγίου Νικολάου

Με σεμνότητα, ζεστασιά, χαμόγελα και πολλές ευχές, έκοψε την πίτα της η Δημοτική Ενότητα Νεάπολης, το μεσημέρι της Πέμπτης (11/1), παρουσία του Μητροπολίτη Πέτρας & Χερρονήσου κ.κ. Γερασίμου, του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Μανώλη Μενεγάκη, του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου κ. Δημήτρη Γαλανάκη, των επικεφαλής της μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας του Δ.Σ, του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Γιάννη Ανδρουλάκη, δημοτικών συμβούλων, προέδρων και αρκετών πολιτών από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Με την τέλεση του αγιασμού και την κοπή της πίτας ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος κάλεσε αιρετούς και φορείς να συνεργαστούν, γιατί όπως ανέφερε χαρακτηριστικά με την γκρίνια δεν πετυχαίνουμε τίποτα. Όλοι – τόνισε – αγαπάμε τον τόπο και θα πρέπει να συνεργαστούμε για να τον δούμε να προοδεύει! Ευχήθηκε η χρονιά αυτή να είναι πλούσια από τα ελέη του Θεού, δημιουργική και ευλογημένη.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης, ανακοινώνοντας ότι αναλαμβάνει την χωρική εποπτεία των Δημοτικών Ενοτήτων Νεάπολης – Βραχασίου – Σισίου – Μιλάτου, τόνισε ότι η απόφαση του αυτή, καταδεικνύει ένα ιδιαίτερο συμβολισμό, δεδομένου ότι στις ενότητες αυτές,  θα πρέπει να υπάρξει μια ισόρροπη ανάπτυξη. Καλή και δημιουργική χρονιά, ευχήθηκε  και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νεαπόλεως κ. Δημήτρης Γαλανάκης.

Από τον δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos