Βίντεο του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» τιμά τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας συνεχίζοντας με όλες του τις δυνάμεις να μάχεται ενάντια στην έμφυλη βία και κάθε μορφή κακοποίησης γυναικών και κοριτσιών.

#endviolence – Είμαστε εδώ για εσένα… μίλησέ μας…

Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού, δημιούργησε ένα βίντεο σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Αρκαλοχωρίου «Αναγέννηση», προκειμένου να διαδώσει το μήνυμά του και μέσα από τον αθλητισμό, με το δικό του ξεχωριστό κοινωνικό αποτύπωμα.

Ο Φορέας ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση, τα στελέχη και τους αθλητές της Ομάδας Μπάσκετ της «Αναγέννησης» για την άμεση ανταπόκρισή τους να συμμετάσχουν και να συμπαραταχθούν σε δράσεις με σκοπό την ευαισθητοποίηση για τη βία εναντίον των γυναικών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο θα προβληθεί στη διάρκεια του αγώνα Μπάσκετ της «Αναγέννησης» με την Ένωση Φιλαθλητικού Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου, το Σαββάτο 9/3, στις 17:00, στα «Δύο Αοράκια» στη Ν. Αλικαρνασσό.

Ο «Σύνδεσμος» απευθύνει πολλές ευχαριστίες στην εταιρεία «weZart-Φωτογραφικές υπηρεσίες και προωθήσεις» για την υλοποίηση του βίντεο και τους χορηγούς Διαφημιστική MKS, και Σεληνάρι.  

Με εκτίμηση,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΜΑΙΡΗ ΠΑΧΙΑΔΑΚΗ                                                         ΣΜΑΡΩ ΣΤΑΦΥΛΑΚΗ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos