Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών δήμου Αγίου Νικολάου, εκλογοαπολογιστική συνεδρίαση

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου η εκλογοαπολογιστική συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών του Δήμου Αγίου Νικολάου. Στην Γ.Σ. συμμετείχαν και ψήφισαν, 22 εκπρόσωποι από τους 31 νόμιμα εκλεγμένους, οι οποίοι εκπροσωπούν 22 Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων (ταμειακά τακτοποιημένα μέλη) από τους 30 του Δήμου μας. Στην Ομοσπονδία Γονέων Κρήτης η Ένωση εκπροσωπείται με τρία (3) μέλη καθώς ο αριθμός των εκπροσωπούντων μαθητών ανέρχεται στους 1.048.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Μαρίνος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για θέματα της αρμοδιότητας του, όπως την υλοποίηση του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ», την μελέτη για τα δύο νέα σχολεία στην θέση Μεσοράχη, την εξέλιξη των εργασιών στο Γυμνάσιο και Λύκειο Νεαπόλεως, κ.λ.π. Ο Αντιδήμαρχος Έργων & Μελετών απάντησε στις ερωτήσεις των μελών της Ένωσης για θέματα που αφορούσαν τα σχολεία εκπροσώπησής τους. Η πρόεδρος κα Κατερίνα Σπυροπούλου κατέθεσε τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ., διαπιστώθηκε απαρτία και διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες του οργάνου.

Τα αποτελέσματα των εκλογών έχουν ως εξής (τα ονόματα παρατίθενται σύμφωνα με την σειρά εκλογής):

Δ.Σ. (7 μέλη)
Κατερίνα Σπυροπούλου
Γεωργία Κουργιαντάκη
Αλέξανδρος Σκύβαλος
Σοφία Χουρδάκη
Γιώργος Μαργιολάκης
Νίκος Φιορέτζης, Μαρία Φραγκοπούλου (ισοψηφία)

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (3 μέλη)
Μαρία Κωστάκη
Μαρία Τσιάμου
Ραχήλ Μπάουνιν

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (3 εκπρόσωποι)
Ιωάννα Κρητσωτάκη
Βασίλης Χατζηδάκης
Γιώργος Μαργιολάκης

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κώστα Ζάχο για τη φιλοξενία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Νικολάου καθώς και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής κ. Χατζηδάκη Αναστασία, κ. Θεοδωράκη Κώστα και κ. Αφορδακό Κώστα.

Την προσεχή εβδομάδα θα κληθεί το νέο Δ.Σ. να συσταθεί σε σώμα.
ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: