ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ, Συνεχίζουμε, κατάθεση συνδυασμού
Σταύρος Αρναουτάκης

Δήλωση υποψήφιου Περιφερειάρχη για την κατάθεση του ψηφοδελτίου

Καταθέσαμε σήμερα στην Ηλεκτρονική Πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας «ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ, Συνεχίζουμε».

Ο συνδυασμός μας αποτελείται από 113 υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους (46 γυναίκες και 67 άνδρες), καλύπτοντας το ανώτατο όριο υποψηφίων που επιτρέπει ο νόμος. Εκπροσωπούνται όλες οι γεωγραφικές περιοχές και των τεσσάρων περιφερειακών ενοτήτων και βεβαίως όλες οι ηλικιακές, επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το σύνολο των υποψηφίων μας, καθώς πρόκειται για άνδρες και γυναίκες που εκπροσωπούν επάξια και δυναμικά τις τοπικές κοινωνίες, έχοντας όμως ένα κοινό όραμα για ολόκληρη την Περιφέρεια.

Άνθρωποι καταξιωμένοι στον επαγγελματικό και κοινωνικό τους χώρο, έτοιμοι να δουλέψουν για το κοινό καλό πάντα στη βάση της συναίνεσης και της συνεργασίας, ενώνουν σήμερα τις δυνάμεις τους για να μπούμε όλοι μαζί σε έναν ακόμη πιο δημιουργικό κύκλο. Για να ολοκληρώσουμε τις παρεμβάσεις που ξεκινήσαμε και που μετασχηματίζουν το νησί μας με ορίζοντα το 2030.

Με ορθολογικό σχέδιο και αυτοπεποίθηση, με δυναμική παρέμβαση στα κέντρα λήψης αποφάσεων και διαρκή διάλογο με τους πολίτες.

Όλοι εμείς, οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες του συνδυασμού μας, ζητάμε τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά, να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές μας και να μετατρέψουμε τις απειλές σε ευκαιρίες. Να καρπωθούμε όλοι μαζί τα οφέλη, εμείς και οι οικογένειές μας και βέβαια ολόκληρο το νησί που αγαπάμε.

Για μια Κρήτη με σύγχρονες υποδομές, βιώσιμη ανάπτυξη και ευκαιρίες για όλους.

Για την Κρήτη μας, συνεχίζουμε!

Σταύρος Φ. Αρναουτάκης

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης

Ακολουθεί η παράθεση των ονομάτων όλου του συνδυασμού

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos