Η ΔΕΥΑΑΝ για τη βλάβη υδροδότησης στη πόλη του Αγίου Νικολάου

Καλησπέρα, σας ενημερώνουμε ότι χθες το βράδυ 12/7/2023 περίπου στις 21.00 προέκυψε σοβαρή ζημιά στο κεντρικό δίκτυο  τροφοδοσίας της πόλης του Αγ. Νικολάου και της Ελούντας από το φράγμα Αποσελέμη με αποτέλεσμα να διακοπεί πλήρως η υδροδότηση προς την κεντρική δεξαμενή Δ9 στην περιοχή Πίσσιδες.

Η βλάβη αποκαταστάθηκε μετά από ολονύχτια εργασία των συνεργείων της ΔΕΥΑΑΝ στις 6.00 π.μ. σήμερα 13/7/2023. Οι δεξαμενές ωστόσο της πόλης του Αγ. Νικολάου και της Ελούντας  είχαν αδειάσει και παρά την συνεχή τροφοδοσία τους από την αποκατάσταση της ζημιάς και έπειτα, δεν έχει καλυφθεί ακόμα το υδατικό έλλειμμα που προέκυψε από την 9ώρη διακοπή. 

Παρακαλούμε για την κατανόηση σας και την κατα το δυνατόν συνετή χρήση του νερού, ειδικά για τις επόμενες ημέρες οι οποίες και λόγω καύσωνα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Όλοι μαζί, με μικρούς καθημερινούς τρόπους εξοικονόμησης νερού που όλοι μας γνωρίζουμε, χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητα ζωής μας , μπορούμε να συμβάλουμε ουσιαστικά στην εξοικονόμηση του πολύτιμου αυτού αγαθού.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos