Κοπή πίτας από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων
από τη κοπή της βασιλόπιτας

Το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου 2024 έγινε η κοπή πίτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Το νεοεκλεγέν ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί  όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή η οποία αποτέλεσε αφορμή για τη γνωριμία μαθητών εκπαιδευτικών και γονέων. Επίσης ευχαριστεί θερμά όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της και ιδιαίτερα το π. Γεώργιο Τζάβλα.  Ακολουθεί ο χαιρετισμός του προέδρου του Συλλόγου κ Δημ Τζιράκη:

“Καλησπέρα σας , καλώς ήρθατε και φέτος στην καθιερωμένη μας πλέον εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Σχολείου μας. Η παρουσία σας σήμερα εδώ, συγκινητική ομολογουμένως, τιμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά προσδιορίζει και την ένταση της αγάπης, το μέγεθος της ευθύνης απέναντι στα παιδιά μας.
Αν θέλαμε με δυο λόγια να προσδιορίσουμε την έννοια του γονιού, θα λέγαμε πως αυτή συνοψίζεται σε αυτές τις δύο λέξεις: αγάπη και ευθύνη.
Διεκδικούμε βελτίωση της εκπαίδευσης, βελτίωση των υποδομών και βελτίωση της Παιδείας γενικότερα, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας .
Σε μια εποχή που η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική αλλά κυρίως είναι κρίση αξιών, νομίζω ότι το μόνο αντίδοτο είναι η παιδεία.
Και πιστέψτε με φίλες και φίλοι, φορέας παιδείας δεν είναι μόνο το σχολείο είναι και η οικογένεια. Οφείλουμε λοιπόν ως γονείς, ως Ένωση Γονέων να φανούμε αντάξιοι του ρόλου μας και να σταθούμε στο ύψος των ευθυνών μας. Να κοιτάμε τα παιδιά μας στα μάτια, για εκείνα γίνονται όλα άλλωστε, για τα παιδιά μας αγωνιζόμαστε. Πάντα με ευθύνη και αγάπη!

Γιατί όλος ο κόσμος μας, το μέλλον, το παρόν μας είναι τα παιδιά!

Καλή κι ευλογημένη χρονιά σε όλους!”

Print Friendly, PDF & Email