«Η MINOAN LINES, που για  περισσότερα από 50 χρόνια μας ταξιδεύει από και προς την Κρήτη, ανακοινώνει την προσθήκη στην γραμμή Πειραιάς – Ηράκλειο και Ηράκλειο – Πειραιάς, καθημερινών προσεγγίσεων στη Μήλο

Από την 1η Φεβρουαρίου οι προσεγγίσεις θα πραγματοποιούνται με τα Cruise Ferries FESTOS PALACE και KNOSSOS PALACE, χωρίς να επηρεάζεται το ισχύον χρονοδιάγραμμα. Το δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο και αντίστροφα θα έχει ίδια διάρκεια, παρά την προσέγγιση στη Μήλο, δηλαδή θα ξεκινά στις 21.00 το βράδυ και θα φτάνει στον προορισμό του στις 06.30 το πρωί.

Αυτή η θετική εξέλιξη που παρέχει στους κατοίκους, στους μεταφορείς αλλά και στους επισκέπτες της Μήλου, αδιάλειπτη και απ’ ευθείας πρόσβαση από και προς τον Πειραιά και το Ηράκλειο, είναι αποτέλεσμα  των άριστων σχέσεων και γόνιμων συνεργασιών με τις αρχές του νησιού, αλλά και των προσπαθειών του δημάρχου Μήλου, κυρίου Μικέλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρία διατηρεί μακροχρόνια σχέση με το νησί της Μήλου, πραγματοποιώντας τα τελευταία χρόνια εποχικές προσεγγίσεις αλλά και έκτακτα δρομολόγια, μεταφέροντας στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τους ΓIATΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, στο νησί. Η σταθερή αυτή αρωγή έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη διευκόλυνση της μεταφοράς ιατρικών πόρων στη Μήλο, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και προληπτικούς ελέγχους για τους κατοίκους του νησιού.»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos