Νέα συλλόγου Τριτέκνων νομού Λασιθίου - Απρίλιος 2024

Ο Σύλλογος Τριτέκνων προτρέπει τα μέλη του να βοηθήσουν χρηματικά το μέλος μας η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας (μεταμόσχευση πνευμόνων) και έχει άμεση ανάγκη. Πληροφορίες στα τηλ 6978974962 και 6940156406 (σε συνεργασία με το Σύλλογο ΙΣΤΟΣ).

Μετά από απόφαση του Δ.Σ θα διανεμηθούν κοτόπουλα (1 σε κάθε οικογένεια), σε όλο το νομό,  την περίοδο του Πάσχα, για όσους έχουν κάνει ανανέωση έως και 24 Απριλίου 2024 (για να παραγγείλουμε συγκεκριμένο αριθμό). Η περίοδος παραλαβής είναι αυστηρά από την Πέμπτη 25 Απριλίου έως και τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου. Για να το προμηθευτεί κάποιος χρειάζεται κουπόνι από το Σύλλογο. Τηλέφωνο Συλλόγου 2841021290

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις -συνδρομες για το έτος 2024 με παράλληλη παραλαβή δώρου (απορρυπαντικού πλυντηρίου) από το Σύλλογο.

Σημειώνουμε ότι όσοι δεν έχουν ανανεώσει τις προηγούμενες χρονιές πληρώνουν έως και 6 ευρώ για τα τρία προηγούμενα χρόνια (απόφαση Δ.Σ).

Μετά τις συναντήσεις της ΟΠΟΤΤΕ στο Υπουργείο Ναυτιλίας, πολλές επιστολές και τη βοήθεια συλλόγων η ATTICA GROUP έδωσε μια σημαντική προσφορά στις τρίτεκνες οικογένειες:  εκπτώσεις από 25% – 50% πολλούς προορισμούς.

Ως Σύλλογος, αλλά και ως Μέλος της ΟΠΟΤΤΕ ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία  για την ουσιαστική στήριξη με την  παροχή έκπτωσης στα μέλη των οικογενειών που εκπροσωπούμε.

Ο σύλλογος, το Μάρτιο,  συμμετείχε στην Αθήνα στη διαμαρτυρία για το Δημογραφικό.

Από το Δ.Σ.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos