Νέο απορριμματοφόρο για τους βυθιζόμενους κάδους παρέλαβε σήμερα ο Δήμος Αγίου Νικολάου
το νέο όχημα

Ένα νέο απορριμματοφόρο τύπου πρέσας, χωρητικότητας 16 κ.μ,με ενσωματωμένο σύστημα ανύψωσης βυθιζόμενων κάδων,  παρέλαβε σήμερα (15/6) ο Δήμος Αγίου Νικολάου, στην προσπάθεια αναβάθμισης του στόλου που ήδη διαθέτει, με στόχο την ορθή και αποτελεσματική λειτουργία τόσο των υπηρεσιών του, αλλά και την ενίσχυση των ασφαλέστερων συνθηκών λειτουργίας των εργαζομένων.

Εξ άλλου, όπως έγινε γνωστό, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραληφθεί ένα ακόμα απορριμματοφόρο, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί άμεσα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Νέο απορριμματοφόρο για τους βυθιζόμενους κάδους παρέλαβε σήμερα ο Δήμος Αγίου Νικολάου

Να σημειώσουμε ότι η  δαπάνη των δύο απορριμματοφόρων είναι αποκλειστικά από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ”.

Όπως έκανε γνωστό, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γιώργος Βάρδας, μετά την παραλαβή σε σύντομο χρόνο, ενός ακόμα οχήματος (βυτιοφόρο – πυροσβεστικό), ολοκληρώνεται ο υφιστάμενος  σχεδιασμός (10 οχήματα) της Δημοτικής Αρχής.

Το όχημα που ήδη παραλάβαμε – εξήγησε – δύναται να εξυπηρετεί τη συλλογή απορριμμάτων τόσο από τους απλούς κάδους επιφανείας, όσο και από τους νέους βυθιζόμενους κάδους (χρημ. Πράσινο Ταμείο), που ήδη έχουν εγκατασταθεί. Ταυτόχρονα καλύπτει όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για τη χρήση του από το εργατικό δυναμικό του Δήμου. Εξ άλλου όπως ο ίδιος δήλωσε : “Στόχος μας, εξ αρχής ήταν ο εκσυγχρονισμός και η βελτιστοποίηση της λειτουργίας για την αποκομιδή των απορριμμάτων, προκειμένου να ενισχυθούν ουσιαστικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες αυτού του επιπέδου προς τους δημότες, καθώς και η ενίσχυση του υφιστάμενου στόλου, για την αποδοτικότερη λειτουργία του έργου των υπηρεσιών “.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos