Ο Δήμος είναι ο τόπος που η ξεκινά η πολιτική . Εκεί που η προσφορά και το κοινό συμφέρον βαδίζουν χέρι χέρι μαζί
ο Μιχάλης Λεμονής

Με γνώμονα το κοινό συμφέρον του Αγίου Νικολάου όπου απαιτείται ωριμότητα, ενσυναίσθηση, διάθεση προσφοράς και συνευθύνη, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω, ότι θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση της κοινωνίας, του Πολιτισμού του Αθλητισμού, αλλά και της Ανάπτυξης. 

Αγαπητοί συμπολίτες, όπως καλά γνωρίζετε, μέχρι σήμερα, έχω αφιερώσει το μεγάλο μέρος της ζωής μου στην προσφορά στον συνάνθρωπο , απ’ όποια θέση κλήθηκα να υπηρετήσω, παντού και πάντα προσέφερα τις υπηρεσίες μου, όπου και όποτε μου ζητήθηκε αλλά και όπου διαπίστωνα ότι υπήρχε πραγματικά ανάγκη.

Και ασφαλώς θα πρέπει να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους αθλητικών σωματείων – συλλογικών φορέων, αλλά και φίλους από τους συλλόγους : “Μέλλον” Νότιας Κρήτης,  Αθλητικός Σύλλογος : “ΑμεΑ Μεγαλονήσου”,  “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, στους οποίους συμμετέχω ως μέλος και κάθε φορά που απευθύνθηκα στα Διοικητικά Συμβούλια τους, με προθυμία συνέτρεξαν να παράσχουν την πολύτιμη βοήθεια τους, στον αθλητή, στον πάσχοντα, στον συνάνθρωπο μας.

Όντας πρωταθλητής ΑμεΑ στο Πανευρωπαϊκό της Ιταλίας (crosseto στη δισκοβολία), στο Βερολίνο της Γερμανίας (κορίνα), κατέχοντας την 5η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Boccia στο Ντουμπάι, γνωρίζω καλά και μεταδίδω καθημερινά σε αθλητές και πολίτες, το μήνυμα της διαφορετικότητας, υποστηρίζοντας όπως στην πράξη αποδεικνύω ότι όλοι είμαστε ίσοι !

Υπηρετώντας για χρόνια πολλά, σε διοικητικές θέσεις των : (ΔΕΥΑΝ, ΑΣΤΕΚ, Τμήμα Αθλητισμού της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου αλλά και στην θέση του Γραμματέα και προέδρου του ΟΚΥΔΑΝ) και έχοντας καθημερινή επαφή και επικοινωνία με συνδημότες από όλους τους κοινωνικούς χώρους και εκπροσώπους συλλογικών φορέων, δηλώνω ότι είναι στο “ χέρι” μας, να προχωρήσουμε και να πάμε ένα βήμα παρακάτω το δήμο μας. 

Γιατί η δύναμη που καθημερινά αντλούμε από την κοινωνία μας, δεν βρίσκεται στον έναν, αλλά σ΄ όλους μας. Και τότε μόνο έχει νόημα !

Με αίσθημα ευθύνης, σας προσκαλώ να θέσουμε σε ορθή προοδευτική τροχιά τον Δήμο και ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Μανόλη Μενεγάκη και τον συνδυασμό : “ Ενωτική κίνηση Πολιτών”.

Μιχάλης Λεμονής
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Ενωτική Κίνηση Πολιτών

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: