«Το βάρος της ευθύνης είναι πολύ μεγάλο», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μετά το τέλος της σημερινής ορκωμοσίας της Περιφερειακής Αρχής και των μελών του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης.

Στις δηλώσεις που έκανε στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου προς τα ΜΜΕ, λίγο μετά το τέλος της τελετής που προηγήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα, έκανε λόγο για συνεχή διεκδίκηση της Περιφέρειας προκειμένου να υλοποιηθούν όλα τα έργα της Κρήτης μαζί με το σπουδαίο ανθρώπινο δυναμικό του νησιού και σε συμπόρευση με Δήμους, φορείς, πανεπιστήμια «για να έχουμε το 2030 την Κρήτη που οραματιζόμαστε για τα παιδιά μας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης παραδέχθηκε πως ήταν συγκινημένος από την εμπιστοσύνη του κόσμου, η οποία εκφράστηκε απλόχερα για τέταρτη συνεχόμενη φορά με το υψηλό ποσοστό (78,30%) και δήλωσε πως αποτελεί μεγάλη τιμή.

Τέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ανακοίνωσε πως ο ορισμός των Αντιπεριφερειαρχών θα γίνει το νέο έτος, μετά την εκλογή του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενώ σημείωσε πως υπάρχει χρόνος να αξιοποιηθούν οι συνεργάτες.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos