Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Λασίθι, πρόγραμμα
ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη πρόσφατη θητεία το

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης θα βρίσκεται την Κυριακή 7/4 και την Δευτέρα 8/4 σε περιοδεία στο Νομό Λασιθίου.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων του αναλυτικά έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/4/2024:

9:00 π.μ. άφιξη στο Αγ. Νικόλαο αφού προηγουμένως  έχει γίνει σύντομη στάση και επίσκεψη στο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ για αυτοψία των έργων  που έχει εδώ και καιρό εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός.

Περίπου στις 09:00 στο Γ.Ν.Α.Ν. όπου θα συναντηθεί με τον Σύλλογο Εργαζομένων, το Σύλλογο Νοσοκομειακών Ιατρών, τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου καθώς και εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής.

Στη συνέχεια θα παραβρεθεί  στις εκδηλώσεις  για τη νευροδιαφορετικότητα του colour your day for Autism στο κέντρο του Αγίου Νικολάου.

Στις 13:30  επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου θα συναντηθεί με τον Σύλλογο Εργαζομένων, τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας και εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής.

Στις 18:30 συνάντηση με αγροτικούς φορείς, πολίτες και νεολαία στο παραλιακό κατάστημα «Maria Gelato – cafe», και στη συνέχεια επίσκεψη στον Μακρύ Γιαλό και συνάντηση με την Ομάδα  Επανίδρυσης Δήμου Μακρύ Γιαλού.

ΔΕΥΤΕΡΑ 8/4/2024:

Την Δευτέρα θα επισκεφτεί τη Σητεία όπου στις 9:30 θα βρίσκεται στο Νοσοκομείο Σητείας για να συναντηθεί με τον Σύλλογο Εργαζομένων και τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Σητείας.

Στις 11:00 θα συναντηθεί με Φορείς της πόλης στην ταβέρνα/εστιατόριο «Κρητικό Σπίτι»,  ενώ στη συνέχεια θα περιοδεύσει στο λιμάνι της Σητείας και θα μιλήσει με μέλη του κόμματος  και πολίτες της Σητείας.

Από το Γραφείο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos