Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου, Γενική Συνέλευση, εκλογές

Tο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, καλεί τα μέλη του Σωματείου σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 στις 16:00, στα γραφεία του Συλλόγου στον Άγιο Νικόλαο (Δημοτική παραλία, πρώην πλαζ Ε.Ο.Τ). Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί η διαδικασία την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο στις 18.00 (βάσει του καταστατικού άρθρ. 9, παρ. 4)

Οι εκλογές θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον Νόμο και το καταστατικό (άρθρα 8, 9,10,11, 15,16) . Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι παρακαλούνται να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή στο e-mail του Συλλόγου (orivatikos@yahoo.gr) ή στα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. ως το Σάββατο τις 12 το μεσημέρι.

 Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης είναι τα παρακάτω:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.

2. Απολογισμός από τον Πρόεδρο και την Γραμματέα του απερχόμενου Δ.Σ, των πεπραγμένων και των δράσεων του Σωματείου για τα έτη 2021-2023

 3. Διαχειριστικός απολογισμός από τον Ταμία για τα έτη 2021-2023 και παρουσίαση των εκθέσεων της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τα έτη 2021 ως 2023.

  4. Έγκριση του απολογισμού και απαλλαγή των μελών του Δ.Σ από κάθε ευθύνη για την υπό κρίση περίοδο.

  5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τις αρχαιρεσίες, αναγγελία και παρουσίαση των υποψηφιοτήτων.

  6. Διενέργεια εκλογών, με μυστική ψηφοφορία, για εκλογή πέντε (5) τακτικών και δύο (2) αναπληρωματικών μελών για το Δ.Σ και τριών (3) τακτικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

   7. Ανακοίνωση, από τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής, των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών για το Δ.Σ και την Ε.Ε.

Η παρουσία και ενεργή συμμετοχή όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos