Με την υπ’ αριθμ.  1216/11-8-2023 απόφαση Δημάρχου, ανατέθηκε στους «Δεσποτάκης Βασίλειος – Παρασύρης Ιωάννης», η εκπόνηση της μελέτης με τίτλο «Οριοθέτηση – Διευθέτηση ρέματος Κολονέλου».

Παρουσία του μελετητού, του Δημάρχου, των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σητείας και της Περιφέρειας , του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και της ΔΕΥΑΣ, διενεργήθηκε αυτοψία στην είσοδο της βάγκας, παρουσιάστηκε η μελέτη,   αποτυπώθηκε  η υπάρχουσα κατάσταση, καθώς και οι προτάσεις παρέμβασης για την αποκατάσταση των τυχών διαχρονικών  παραλείψεων και αστοχιών και την εξάλειψη των πλημμυρικών  φαινομένων.

Η συγκεκριμένη μελέτη διευθέτησης αποτελούσε προϋπόθεση ενεργοποίησης    και ολοκλήρωσης της επέκτασης του σχεδίου πόλεως στη συγκεκριμένη περιοχή, κάτι το οποίο εδώ  και περισσότερο από  μια εικοσαετία παραμένει σε στασιμότητα και αποτελεί  το σπουδαιότερο αναπτυξιακό εργαλείο για το Δήμο Σητείας.

Η πρόθεση της Δημοτική Αρχής για την αντιπλημμυρική θωράκιση και προστασία των συνδημοτών, αποδεικνύεται και αποτυπώνεται από τις συνεχείς παρεμβάσεις και δράσεις που εκτελούνται σχεδόν σε όλο το εύρος του Δήμου Σητείας.

από τον δήμο Σητείας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos