ορκίστηκε η νέα Δημοτική Σύμβουλος Καλλιόπη Σηφαντωνάκη
μετά την ορκωμοσία

Ενώπιον του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Μανώλη Μενεγάκη ορκίστηκε (17/5) η νέα Δημοτική Σύμβουλος κ. Καλλιόπη Σηφαντωνάκη – πρώτη επιλαχούσα του πλειοψηφήσαντος συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση Πολιτών» – μετά την αποχώρηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Εμμανουήλ Γαρεφαλάκη (Δημοτική Κοινότητα  Νεάπολης) . 

Η τελετή της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αγίου Νικολάου, παρουσία της προέδρου του Δημοτικού Συμβούλου κ. Σοφίας Καραμανώλη.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης ευχήθηκε στη  Δημοτική Σύμβουλο καλή και εποικοδομητική θητεία στα νέα καθήκοντά της προς όφελος της πόλης και των πολιτών.

Συγκεκριμένα ανέφερε : «Ευχαριστούμε για την προσφορά του τον παραιτηθέντα για λόγους υγείας κ. Μανώλη Γαρεφαλάκη συνταξιούχο ιατρό, ο οποίος με το ήθος και το παράδειγμα του έχει «κοσμήσει» την αυτοδιοίκηση στον τόπο μας. Καλωσορίζουμε τη νέα Δημοτική Σύμβουλο και πρώτη επιλαχούσα στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης Καλλιόπη Σηφαντωνάκη – Δ/ντρια του Γυμνασίου Νεάπολης και της ευχόμαστε ευδόκιμη θητεία στο Δημοτικό μας Συμβούλιο και στη δημοτική αρχή».

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos