Π.Ν.Ο. Ανακοίνωση σχετικά με τη ισχύουσα και εφαρμοζόμενη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας Πληρωμάτων Ακτοπλοϊκών Επιβατηγών Πλοίων
Δεν νοείται δηλαδή διανυκτέρευση εντός του πλοίου και διαρκείας ολιγότερης των 24 ωρών

Για την αποκατάσταση της αλήθειας η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία ανακοινώνει ότι η πάγια και ξεκάθαρη θέση της είναι ότι η προβλεπόμενη από την παράγραφο 1 του άρθρου 16 της ισχύουσας και εφαρμοζόμενης Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας Πληρωμάτων Ακτοπλοϊκών Επιβατηγών Πλοίων, διανυκτέρευση είναι διαρκείας τουλάχιστον 24 ωρών και πραγματοποιείται εκτός του πλοίου.

Δεν νοείται δηλαδή διανυκτέρευση εντός του πλοίου και διαρκείας ολιγότερης των 24 ωρών. Αυτή είναι η αληθής ερμηνεία και το αληθές νόημα του άρθρου 16 και αυτό ξεκάθαρα διευκρινίστηκε και στην τελευταία συνάντηση μας με τον ΣΕΕΝ όπου και ο Πρόεδρος του παραδέχτηκε ότι δεν νοείται 10 ώρες παραμονής εκτός πλοίου να θεωρείται διανυκτέρευση. Όλα τα υπόλοιπα είναι παραφιλολογίες και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Για την Π.Ν.Ο.

Εμμ. Τσικαλάκης

Γενικός Γραμματέας Π.Ν.Ο.

Π.Ν.Ο. Ανακοίνωση σχετικά με τη ισχύουσα και εφαρμοζόμενη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας Πληρωμάτων Ακτοπλοϊκών Επιβατηγών Πλοίων (pno.gr)

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos