Πανελλήνιος Αγώνας Αεροσφαίρισης "ILEGAL" στην Ανατολή Ιεράπετρας

Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Ιεράπετρας ανακοινώνει τον επερχόμενο πανελλήνιο αγώνα Αεροσφαίρισης “ILEGAL,” μια εκδήλωση που υπόσχεται να συναρπάσει τους λάτρεις της Αεροσφαίρισης και όχι μόνο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην πανέμορφη τοποθεσία της Ανατολής Ιεράπετρας, στα πέριξ του πρώην ξενοδοχείου Ολόκαλον, σε μια έκταση 2 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Στο event, οι συμμετέχοντες θα προσομοιώσουν γεγονότα μέσα από ένα εντυπωσιακό φανταστικό σενάριο, δίνοντας την ευκαιρία σε αθλητές να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στη διαβίωση στο βουνό, σε υψόμετρο 700 μέτρων, καθώς και στις τακτικές και τη συνοχή μεταξύ τους.

Αυτός ο πανελλήνιος αγώνας Αεροσφαίρισης αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 300 συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων αθλητών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και εκτός αυτής. Αυτή η εκδήλωση αποτελεί τον μεγαλύτερο πανελλήνιο αγώνα Αεροσφαίρισης των τελευταίων τριών ετών πανελληνίως καθώς και τον μεγαλύτερο που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ιεράπετρα.

Καθώς ο αγώνας απαιτεί προσοχή, παρακαλούμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες να αποφύγουν μετακινήσεις στην περιοχή κατά τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη ροή του.

Το “ILEGAL” θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου, και ως Σύλλογος Αεροσφαίρισης Ιεράπετρας ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε Αεροσφαιριστές από όλες τις άκρες της Ελλάδας σε αυτή την συναρπαστική εμπειρία που θα σημειώσει την αρχή μιας αξέχαστης διαδρομής.