Περιπατητική διαδρομή στην Θρυπτή με τα μέλη του  Πολυδύναμου Κέντρου Αγίου Νικολάου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ
……κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις και όλοι μαζί να φτάσουν στην κορυφή. ….

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε περιπατητική διαδρομή στην κορυφή της Θρυπτής τον Αφέντη με τα μέλη του Πολυδύναμου Κέντρου Αγίου Νικολάου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Η διαδρομή περιείχε δύσβατη ανηφόρα αλλά τα μέλη με περίσσια θέληση, ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις και όλοι μαζί να φτάσουν στην κορυφή.

Όπως ακριβώς συμβαίνει με την απεξάρτηση στην θεραπεία, η διαδρομή δύσκολη, επίμονη, γεμάτη παγίδες, γεμάτη με σκέψεις το να γυρίσεις πίσω και να μην συνεχίσεις αλλά στο τέλος με θάρρος, τόλμη, αλληλεγγύη και συνεργασία με την ομάδα σου καταφέρνεις να πετύχεις τους στόχους σου, απολαμβάνοντας την θέα από την κορυφή.

Κύριος στόχος της δράσης αυτής ήταν να μεταδοθεί το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε αλλά κανένας μόνος. Το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τον Άγιο Νικόλαο» με κωδικό (MIS 5045591) είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: