Στη νέα θέση η Λαϊκή Αγορά Αγίου Νικολάου μετά το Πάσχα
από τη συνάντηση

Σ΄ ένα χώρο οργανωμένο – πλησίον του εναρκτήριου και τερματικού σταθμού του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου, απ΄ όπου θα διέρχεται στο εξής και η Αστική Συγκοινωνία, θα μεταφερθεί μέχρι το τέλος Απριλίου η Λαϊκή Αγορά Αγίου Νικολάου, μετά από απόφαση του Δ. Σ.

Σε συνάντηση που είχε σήμερα (27/3) ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με εκπροσώπους του νέου προεδρείου της Λαϊκής, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων  θέματα που αφορούν στον τρόπο διανομής των θέσεων (κλήρωση) εμπόρων και παραγωγών καθώς και ζητήματα φόρτωσης – εκφόρτωσης στο νέο χώρο, ενώ   υπήρξαν σχετικές διευκρινίσεις .

Μετά το πέρας της συνάντησης, σε δήλωση του ο κ. Ζερβός, ανέφερε:

Είναι λογικό, να υπάρχει ανησυχία με κάθε αλλαγή που γίνεται, όμως επειδή το ζήτημα έχει εξεταστεί αρκετά, θεωρούμε ότι  ο χώρος που μεταφέρεται η Λαϊκή Αγορά, είναι  ενδεικνυόμενος – οργανωμένος,  με πολλούς χώρους στάθμευσης (περιφερειακός) μιας και η περιοχή εντάσσεται στο νέο σχέδιο πόλης. Δεδομένου, ότι την εβδομάδα που διανύουμε, ξεκίνησε η τοποθέτηση κυβόλιθων στην έκταση όπου θ΄ αναπτυχθεί η Λαϊκή, προβλέπουμε ότι μετά το Πάσχα έως το τέλος του Απριλίου,  θα γίνει η μεταφορά της. Εάν κριθεί απαραίτητο, θα ληφθούν συμπληρωματικά μέτρα, για την εξυπηρέτηση των δημοτών αλλά και των ξένων επισκεπτών, προκειμένου οι εκπρόσωποι του συγκεκριμένου κλάδου να διαθέτουν τα προϊόντα τους σωστά και οργανωμένα ”.

Στην συνάντηση, συμμετείχε ο Γ. Γ. του Δήμου κ. Γιάννης Στεφανάκης.

από τον δήμο Αγίου Νικολάου

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: