Στην Ένωση Γεραπετριτών Αθήνας ο Αργύρης Πανταζής
Πανταζή, Περράκης

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Γεραπετριτών Αθήνας κο Γιάννη Περράκη και αντιπρόεδρο κο Γιώργο Δαγαλάκη είχε τις προηγούμενες ημέρες στο πρόσφατο ταξίδι του στην Αθήνα ο κος Αργύρης Πανταζής.

Η συνάντηση με το προεδρείο της Ένωσης έγινε σε άριστο κλίμα ενώ προχώρησαν σε  εκτενή αναφορά στις ανάγκες για έργα και δράσεις στην Ιεράπετρα και στα χωριά της. Αναλύθηκαν περιπτώσεις όπου υπάρχουν δυνατότητες ανάπτυξης και αναβάθμισης του βιοτικού επιπέδου των δημοτών με ψηφιακά συστήματα και έργα που διατηρούν τη Γεραπετρίτικη κουλτούρα και την ιστορία της πόλης και των τοπικών Κοινοτήτων.

Ο κ. Πανταζής είχε τη δυνατότητα της ξενάγησής του από τον κο Περράκη, στη μοναδική λαογραφική συλλογή που διαθέτει ο ίδιος σε συνοικία του Αιγάλεω. Επίσης, έγινε αναφορά στις προγραμματισμένες δράσεις της Ένωσης όπου οι Αθηναίοι – Γεραπετρίτες θα υλοποιήσουν τους επόμενους μήνες.  Κατά την αποχώρησή του από τη  λαογραφική συλλογή ο κ. Πανταζής συνεχάρη τον κο Περράκη για την επάξια εκπροσώπηση της Ένωσης η οποία συστάθηκε σε σώμα το 1964.

Για την δημοτική  παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα».

Ο Επικεφαλής

ΑΡΓΥΡΗΣ Θ. ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: