Τελετή λήξης καλοκαιρινής εκστρατείας 2023

Με σημείο συνάντησης την Κουνδούρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη σας προσκαλούμε όλους μικρούς και μεγάλους φίλους στην τελευταία δράση «Βιβλιοθήκες Ενωμένες Πάντα» της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2023 την Πέμπτη 07/09/2023 και ώρα 17:30.

Μαζί θα θυμηθούμε τις βιωματικές δημιουργίες, θα μοιραστούμε τις αναγνωστικές εμπειρίες, τις αναμνήσεις του καλοκαιριού, θα τιμήσουμε τους εθελοντές μας, θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη συνάντηση, θα γιορτάσουμε «100 ακριβώς! Θησαυροί της Άλκης και της Ζωρζ …» σαν να ήταν χθες τα γενέθλιά τους!

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2023 διοργανώθηκε  από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών του οποίου είναι μέλος η Κουνδούρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη και υλοποιείται χάρη στην αγαστή συνεργασία του ΕΚΠΑ και συγκεκριμένα του  Εργαστηρίου Παιδαγωγικών Εφαρμογών και Παραγωγής Εκπαιδευτικού Υλικού, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης. Διευθυντής ο Καθηγητής κος Κωνσταντίνος Δ. Μαλαφάνης.

Είμαστε εδώ … και σας περιμένουμε!  #ΚΕ2023gr Υπεύθυνη προγράμματος Ειρήνη Δραγασάκη.

#ΚΕ2023 #forEBEr #EBE #ΕθνικήΒιβλιοθήκηΕλλάδος #NLG #NationalLibraryofGreece

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: