Θεοφάνια στο Ενυδρείο Κρήτης - CRETAquarium!
ο δύτης στη δεξαμενή ανασύρει τον σταυρό

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Ενυδρείου Κρήτης κορυφώνονται και φέτος την ημέρα των Θεοφανίων, Σάββατο 6 Ιανουαρίου και ώρα 13:00 περίπου, με την τελετή του Αγιασμού των υδάτων από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κκ. Ευγένιο.

Το Ενυδρείο Κρήτης θα είναι επισκέψιμο εκείνη τη μέρα κανονικά από τις 09:30 το πρωί με εισιτήριο και μετά τις 12:30μμ θα δοθεί συγκεκριμένος αριθμός ΔΩΡΕΑΝ προσκλήσεων  προκειμένου να μπει ο κόσμος μέσα και να παρακολουθήσει τον Αγιασμό των Υδάτων μπροστά από την πανοραμική δεξαμενή και από οθόνες προβολής που υπάρχουν σε διάφορα σημεία του Ενυδρείου.

Τονίζουμε, ότι για λόγους ασφαλείας θα τηρηθεί αυστηρά το όριο χωρητικότητας, που θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε μια ασφαλή και ευχάριστη παραμονή στο χώρο μας.

Για τους επισκέπτες που δεν θα καταφέρουν να μπουν εντός του Ενυδρείου την ώρα του Αγιασμού λόγω πληρότητας, θα υπάρχει η δυνατότητα, μετά τη λήξη της τελετής να επισκεφθούν κι αυτοί το χώρο μας ΔΩΡΕΑΝ μέχρι τις 16:30.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευχόμαστε σε όλους ένα Ευτυχισμένο και Δημιουργικό Νέο Έτος με υγεία!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos