Τον Ολυμπιονίκη  κ. Πύρρο Δήμα υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης ανταλλάσσοντας σκέψεις και προτάσεις γύρω από τον χώρο του αθλητισμού και τον πολιτικό στίβο. Στη  συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι, Γιώργος Κουγιουμουτζάκης, Μάνος Τζώρτζης, Φωτεινή Περακάκη, η Γ.Γ. του Δήμου Μαρία Φραντζεσκάκη και η εντεταλμένη σύμβουλος αθλητισμού Μαρίνα Αχλάτη. 

Ο Πύρρος Δήμας μοιράστηκε με τους παραβρισκόμενους χαρούμενες αλλά και δύσκολες στιγμές της αθλητικής του ζωής καθώς και οικογενειακές αναμνήσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε για τα αθλητικά δρώμενα της Ιεράπετρας και θέλησε να ενημερωθεί για τα αθλητικά σωματεία και τις εγκαταστάσεις.  Έκανε ακόμη αναφορά στις επερχόμενες ευρωεκλογές στις οποίες  όπως φαίνεται θα είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ. εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων.

Ο Δήμαρχος  σε δηλώσεις του τόνισε:
Ο τρεις φορές χρυσός και μια χάλκινος Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας έχει τιμήσει τη χώρα μας  και αισθανόμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες του στο χώρο του αθλητισμού. Η Ιεράπετρα έχει παράδοση στον αθλητισμό με αξιόλογους αθλητές που έχουν πετύχει σημαντικές διακρίσεις  σε διάφορα αθλήματα. Διαθέτει αθλητικές υποδομές που ως Δημοτική Αρχή θα επιδιώξουμε να βελτιώσουμε ώστε αθλητές,  παιδιά και  ενήλικες να έχουν τους κατάλληλους χώρους για να αθληθούν. Ευχαριστούμε τον κ. Πύρρο Δήμα για το ενδιαφέρον  και του  ευχόμαστε επιτυχία σε κάθε αγώνα και  μέσα από όποια θέση και εάν βρίσκεται να προάγει τον αθλητισμό και το αθλητικό ιδεώδες ως πρεσβευτής της πατρίδας μας  αναδεικνύοντας το ολυμπιακό πνεύμα.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos