Ξεκίνησε η λειτουργία της Αστικής Συγκοινωνίας στον Άγιο Νικόλαο
οι πρώτοι επιβάτες, δήμαρχος αντιδήμαρχοι και μέλη του δήμου και του ΚΤΕΛ

Παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, αντιδημάρχων , εκπροσώπων του ΚΤΕΛ Ανατολικής Κρήτης, αλλά και υπαλλήλων του Δήμου , πραγματοποιήθηκε σήμερα (1/4/23) στις 10:00 το πρωί,  το πρώτο δρομολόγιο της Αστικής Συγκοινωνίας στην πόλη.

Πρόκειται για μια διαδρομή 7 χιλιομέτρων που έχει αφετηρία το σταθμό του ΚΤΕΛ και συνεχίζει στις οδούς : Επιμενίδου, Κριτσάς, Κ. Καραμανλή, κυκλικός κόμβος Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου, Κ. Καραμανλή (επιστροφή), Λατούς, Ακτή Νεάρχου (μαρίνα), Σ. Βενιζέλου, Ρ. Κουνδούρου, Μ. Σφακιανάκη, Ακτή παπά Νικ. Παγκάλου (Κιτροπλατεία), Ακτή Θεμιστοκλέους, Ακτή Ι. Κουνδούρου (λιμάνι), Κων. Παλαιολόγου, Α. Παπανδρέου, Γνώσεως, Μίνωος, περιφερειακή οδός Αγίου Νικολάου -Ελούντας, σταθμός ΚΤΕΛ.

Συνολικά θα εκτελούνται 29 δρομολόγια ημερησίως κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας. Το πρώτο θα ξεκινά στις 7:30 π.μ. και το τελευταίο δρομολόγιο στις 22.00 μ.μ.

Ξεκίνησε η λειτουργία της Αστικής Συγκοινωνίας στον Άγιο Νικόλαο
περιμένοντας το λεωφορείο στη στάση

Ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, χαρακτηρίζοντας εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός της δρομολόγησης  λεωφορείων μέσα στην πόλη, υπογράμμισε ότι η διαδρομή που έχει επιλεχθεί εξυπηρετεί το κέντρο της πόλης, τις δημοτικές υπηρεσίες αλλά και το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς.

Επίσης επανέλαβε ότι η δημοτική αρχή αξιολογώντας την πορεία του όλου εγχειρήματος, σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ προτίθεται να εξυπηρετήσει τον παραλιακό, αλλά και άγονες γραμμές στο Επάνω Μεραμπέλο.

Ο ίδιος μάλιστα κάλεσε τους δημότες, να στηρίξουν την αστική συγκοινωνία, προκειμένου να βελτιωθούν προς όφελος πρωτίστως της τοπικής κοινωνίας, οι κυκλοφοριακές συνθήκες αλλά και η ποιότητα ζωής μέσα στην πόλη.

Από τον δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos