Στην Πράξη
Άγονη και η δεύτερη δημοπρασία για τα σφαγεία
Τα σφαγεία στις Κουρούνες

Άγονη απέβη και η δεύτερη δημοπρασία για την μίσθωση των Δημοτικών Σφαγείων Νεάπολης, αφού στο επαναληπτικό διαγωνισμό (13/2) δεν εμφανίστηκε κανείς πλειοδότης.

Όπως έγινε γνωστό, το θέμα αναμένεται ν΄απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου στην επόμενη συνεδρίαση του,  όπου θα συζητηθεί η λύση που έχει προταθεί, για την ανάθεση λειτουργίας των σφαγείων, στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Μεραμβέλλου με την σύμπραξη του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Λασιθίου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, μεταξύ άλλων ανέφερε : “Δυστυχώς, η μέθοδος που επιλέξαμε δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Κατόπιν τούτου, θα αποφασιστεί στο επόμενο Δ.Σ πως προχωράμε παρακάτω, ούτως ώστε νε υπάρξει αποτέλεσμα σ΄όσο το δυνατόν σύντομο χρονικό διάστημα.

Εξ΄άλλου, την ερχόμενη Παρασκευή, ο κ. Ζερβός θα συναντηθεί με εκπροσώπους των δύο φορέων, προκειμένου να  διερευνηθεί και να εκτιμηθεί ο χρόνος που απαιτείται αλλά και η αντιμετώπιση των όποιων γραφεικορατικών διαδικασιών για την έκδοση σχετικών αδειών για την λειτουργία των σφαγείων.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: