ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντής Παθολόγος στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, ευχαριστίες διοικητή
Λίγο μετά την ορκομωσία

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Ιεράπετρας σας γνωστοποιεί ότι την Παρασκευή 25-1-2019, ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα νέος ιατρός
ειδικότητας Διευθυντής Παθολογίας. Η ορκωμοσία του Ιατρού έγινε από τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Αρακαδάκη Γεώργιο.

Έπειτα από σχεδόν 7 χρόνια με την προσθήκη των δυο νέων ιατρών Παθολόγων, η Παθολογική Κλινική διαθέτει πλέον (4) τέσσερις ειδικευμένους ιατρούς και μπορεί να καλύπτει τις εφημερίες ολόκληρου του μήνα. Αυτό σημαίνει ότι οι διακομιδές των περιστατικών σε άλλα νοσοκομεία εντός και εκτός του Νομού, θα περιοριστούν στις απολύτως αναγκαίες και αυτές που χρήζουν περαιτέρω φροντίδας.

Με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της κλινικής έχουν προσληφθεί και αναλάβει καθήκοντα από τις αρχές του έτους (2) δύο Νοσηλεύτριες επικουρικό προσωπικό και αναμένουμε ακόμα μία, καθώς επίσης ανέλαβε καθήκοντα (1) μία μόνιμη ΔΕ Νοσηλευτικής από παλαιότερη προκήρυξη.

Επιπλέον, για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της Παθολογικής κλινικής και του Νοσοκομείου μας, προχωρά η διαδικασία προμήθειας του αξονικού τομογράφου 16 τομών και η διαδικασία πρόσληψης μόνιμου και επικουρικού ιατρού ειδικότητας Βιοπαθολογίας, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του Μικροβιολογικού Εργαστήριου. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η διαδικασία εκπαίδευσης των ιατρών Ακτινολόγων στη χρήση του αξονικού τομογράφου έτσι ώστε με την έλευση του να είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους πολίτες.

Ευχαριστούμε θερμά, τους Υπουργούς κ. Ξανθό και κ. Πολάκη για την πολιτική βούληση και στήριξη των προσπαθειών μας για την στελέχωση της Παθολογικής Κλινικής και του Νοσοκομείου μας. Την Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης για την βοήθεια, την στήριξη που προσέφεραν και την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα μας. Τους υπηρετούντες Ιατρούς Παθολόγους που όλα αυτά τα χρόνια στήριξαν την κλινική και προσέφεραν τις υπηρεσίες όπου χρειάστηκε καθώς επίσης τους νέους ιατρούς που ανέλαβαν καθήκοντα και τους ευχόμαστε καλή δύναμη.

Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες σε όλους τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας που αγωνίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια για το Νοσοκομείο και την στελέχωση της Παθολογικής κλινικής με πρωτεργάτη τον αείμνηστο ιατρό Αντώνη Τσικαλουδάκη.  Ένα πάγιο και επιτακτικό αίτημα της κοινωνίας της Ιεράπετρας πραγματοποιήθηκε χάρη στην προσπάθεια και επιμονή όλων.

Η προσπάθεια για την άμεση και ποιοτική πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας του Νοσοκομείου μας συνεχίζεται απρόσκοπτα προς όφελος των πολιτών.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos