Αναβαθμίζει τεχνικού και μηχανολογικού εξοπλισμού δήμου Αγίου Νικολάου
Ζερβός. Μασσάρος, Στεφανάκης μπροστά στο νέο εκσκαφέα

Ξεκίνησε σήμερα η παράδοση των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Αγίου Νικολάου, που αναμένεται στο εξής να συμβάλλουν στην αναβάθμιση του τεχνικού και μηχανολογικού εξοπλισμού που έχει ανάγκη ο Δήμος προκειμένου να παρεμβαίνει σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών αλλά και στην αναβάθμιση των παροχών της υπηρεσίας καθαριότητας.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, οι διαδικασίες για την προμήθεια (απορριμματοφόρου, καδοπλυντηρίου, εσκαφέα, gcb, κλειστών φορτηγών (τύπου κλούβας), ξεκίνησε ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2014, ενώ χρειάστηκαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγορά τους.

Σήμερα (27/2) παρουσία του ιδίου, του Αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Σπ. Μασσάρου, του Γ.Γ του Δήμου κ. Γ. Στεφανάκη αλλά και υπαλλήλων του Δήμου, έγινε αρχικά η παραλαβή του κλειστού φορτηγού και του εσκαφέα, ενώ τον Απρίλιο – τεσσεράμιση χρόνια μετά από την εκκίνηση της σχετικής δημοπρασίας – προβλέπεται να παραδοθεί το απορριμματοφόρο και το καδοπλυντήριο, ενώ αναμένεται να υπάρξει επαναληπτική δαδικασία για τα μηχανήματα που αγοράζονται με ίδιους πόρους του Δήμου και για τα οποία δεν κατατέθηκε προσφορά.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Ζερβός, υπερβαίνοντας τον “σκόπελο” της γραφειοκρατίας, προχώρησε στην ανανέωση και συμπλήρωση των επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων του δήμου, στην προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, η καθημερινότητα των πολιτών, τόσο στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας, όσο και στην εκτέλεση εργασιών που έχει ανάγκη η ευρύτερη περιοχή.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: